بیمه آتش سوزی مجتمع مسکونی
یکی از انواع بیمه نامههایی میباشد که مدیر ساختمان بر اساس قانون تملک ساختمانها باید خریداری نماید. این که بیمه آتش سوزی مجتمع مسکونی چه پوششهایی را برای محل مورد بیمه دارد و در زمان خسارت چگونه جبران خسارت میکند، موضوعی است که در ادامه به آن خواهیم پرداخت.
این بیمه نامه یکی از انواع بیمه نامههای اموال میباشد که زیر مجموعه بیمه آتش سوزی مسکونی قرار میگیرد. این بیمه نامه اموال و سرمایههای ثبت شده در بیمه نامه را بر اساس شرایط و پوششهای این بیمه نامه تحت پوشش قرار میدهد. تاسیسات، اثاثیه و ساختمان و … مواردی هستند که در بیمه نامه مجتمع مسکونی تحت پوشش میباشد.
بیمه نامه آتش سوزی بر اساس نوع کاربری محل مورد بیمه، در سه دسته زیر ارائه میشود و اموال منقول و غیر منقول فرد بیمه گذار را تحت پوشش قرار میدهند.
با توجه به شرایط بیمه نامه آتش سوزی، تمام قسمتهای ساختمان و آپارتمان مانند: پارکینگ و مشاعات تحت پوشش بیمه آتش سوزی آپارتمان قرار میگیرند. اگر میخواهید پوششهای سرمایهای که در ساختمان است به مورد بیمه شده اضافه کنید باید درخواست آن را به شرکت بیمه اعلام کرده تا متناسب با آن حق بیمه محاسبه شود. سرمایههای دیگر از قبیل: ماشینهای پارک شده در پارکینگ، آسانسورها، مشاعات و موارد دیگر باید در بیمه نامه درج شوند تا تحت پوشش بیمه نامه قرار گیرند.
همه مواردی که گفته شد، در زمان صدور بیمه نامه آتش سوزی مجتمع مسکونی از جمله ریسکهای مورد بررسی توسط کارشناسان صدور بیمه آتش سوزی میباشد که در محاسبه قیمت بیمه آتش سوزی بسیار تاثیر گذار میباشند.
در محاسبه هزینه بیمه آتش سوزی بیمه گذار با اطلاع از سرمایه مورد نظر و پوششهای مورد درخواست میتوانید هزینه بیمه آتش سوزی مجتمع مسکونی را برآورد کنید.
در خرید بیمه آتش سوزی مجتمع مسکونی اولین نفر مدیر ساختمان و هیات مدیره ساختمان هستند که باید در مورد خرید بیمه آتش سوزی اقدامات لازم را انجام دهند. خرید بیمه نامه کامل با پوشش های مهم در بیمه نامه آتش سوزی بسیار مهم میباشد. چراکه خرید برخی از پوششهای مهم بیمه آتش سوزی از قبیل بیمه زلزله برای دریافت خسارت بسیار مهم میباشد. در کنار بیمه آتش سوزی، بیمه مسئولیت هیئت مدیره ساختمان از دیگر انواع بیمه نامه می باشد که مدیر ساختمان یا هیات مدیره می تواند برای داشتن پوشش خریداری نمایند.